AMB GANES DE COMPARTIR -- CON GANAS DE COMPARTIR

Hola, companys,

aquests últims anys la meva parella i jo hem viscut la nostra afició, el windsurf, d'una manera molt apassionada, el que ens ha portat a viure algunes experiències que ens agradaria compartir a partir d'ara i en el futur. Agraïr el suport que ens ofereix pel 2012 Quopiam, Sailsboard Girona i Simmer Sails amb el millor material. Gràcies a aquest suport podem seguir mantenint les nostres ganes de progressar en aquest esport tan apassionant. Desitgem compartir les experiències de cada viatge que fem o, senzillament, aquelles estones que passem amb els amics a les platges més properes de casa.

Esperem trobar-vos ben aviat per alguna platja!Hola, compañeros,

Estos últimos años mi pareja y yo hemos vivido nuestra afición, el windsurf, de una manera muy apasionada, lo que nos ha llevado a vivir algunas experiencias que nos gustaría compartir a partir de ahora y en el futuro. Agradecer el apoyo que nos ofrece para el 2012 Qupiam,Sailsboard Girona y Simmer Sails con el mejor material. Gracias a este apoyo podremos seguir manteniendo nuestras ganas de progresar en este deporte tan apasionante. Deseamos compartir las experiencias de cada viaje que hacemos o, sencillamente, aquellos ratos que pasamos con los amigos en las playas más cercanas a casa.

Esperamos veros pronto en alguna playa!
JAUME I DARINA

JAUME I DARINA

MOMENTS...

jueves, 24 de junio de 2010

SURF ALEGRE 2010

Com cada any per aquestes dates, s'ha realitzat el campionat del mon de windsurf a Sant Pere, al camping Ballena Alegre.
Como cada año por estas fechas se ha realizado el campeonato del mundo de windsurf a Sant Pere, en el camping Ballena Alegre.

Es una festa del windsurf.
Es una fiesta del windsurf


Aquest any ens ho hem passat molt be amb els companys de Sailboards Girona. Alla tambe hem coincidit amb Tomas Persson, el "jefazo" de Simmer. Ha estat un luxe poder conversar amb ell i escoltar aspectes tecnics de les veles (com trimar, caracteristiques, etc.).

Este año nos lo hemos pasado muy bien con los compañeros de Sailboards Girona. Alli tambien hemos coincidido con Tomas Persson, el "jefazo" de Simmer. Ha sido un lujo poder conversar con el y escuchar aspectos tecnicos sobre las velas (como trimar, caracteristicas, etc.)El vent no ha acompanyat, pero de totes maneres ha estat un cap de setmana esplendid
El viento no ha acompañado, pero de todos modos ha sido un fin de semana esplendido.


viernes, 11 de junio de 2010