AMB GANES DE COMPARTIR -- CON GANAS DE COMPARTIR

Hola, companys,

aquests últims anys la meva parella i jo hem viscut la nostra afició, el windsurf, d'una manera molt apassionada, el que ens ha portat a viure algunes experiències que ens agradaria compartir a partir d'ara i en el futur. Agraïr el suport que ens ofereix pel 2012 Quopiam, Sailsboard Girona i Simmer Sails amb el millor material. Gràcies a aquest suport podem seguir mantenint les nostres ganes de progressar en aquest esport tan apassionant. Desitgem compartir les experiències de cada viatge que fem o, senzillament, aquelles estones que passem amb els amics a les platges més properes de casa.

Esperem trobar-vos ben aviat per alguna platja!Hola, compañeros,

Estos últimos años mi pareja y yo hemos vivido nuestra afición, el windsurf, de una manera muy apasionada, lo que nos ha llevado a vivir algunas experiencias que nos gustaría compartir a partir de ahora y en el futuro. Agradecer el apoyo que nos ofrece para el 2012 Qupiam,Sailsboard Girona y Simmer Sails con el mejor material. Gracias a este apoyo podremos seguir manteniendo nuestras ganas de progresar en este deporte tan apasionante. Deseamos compartir las experiencias de cada viaje que hacemos o, sencillamente, aquellos ratos que pasamos con los amigos en las playas más cercanas a casa.

Esperamos veros pronto en alguna playa!
JAUME I DARINA

JAUME I DARINA

MOMENTS...

lunes, 5 de julio de 2010

DE CAMI A LES CANARIES -- DE CAMINO A LAS CANARIAS

Com ja va sent habitual aquests últims anys, arriba l'estiu i marxem a les Canaries.
Como ya va siendo habitual estos últimos, llegado el verano nos vamos hacia las Canarias.

Aquest cop anirem en ferry i, per fer-ho, haurem d' anar fins a Portugal (Portimao). Aprofitant, abans passarem per Tarifa.
Esta vez nos vamos en ferry y, para hacerlo, deberemos ir hasta Portugal (Portimao). Aprovechando, antes pasaremos por Tarifa.

Arribem a Tarifa, a on ens esperen quatre dies de llevant .
Llegamos a Tarifa, donde nos esperan cuatro días de Levante.

Ens trobem amb condicions de freestyle...
Nos encontramos con condiciones de freestyle...


...ens trobem amb coneguts, entre ells el Pablo, madrileny afincat a Málaga...
...nos encontramos con cocnocidos, entre ellos a Pablo, madrileño afincado en Málaga...

... ens trobem amb paisatges paradisiacs...
...nos encontramos con paisajes paradisíacos...


La Darina fa amistat amb la fauna autòctonaÚltim dia a Tarifa: ens aixequem amb el cel gris i plovent. Marxem cap a Bolonia, allà monto 4.2. Les condicions segueixen sent de freestyle, però amb una mica d'orillera i vent més fort que els altres dies.
Último día en Tarifa: nos despertamos con el cielo gris y lloviendo. Nos vamos a Bolonia, donde monto 4.2. Las condiciones siguen siendo de freestyle, pero con un poco de orillera y viento más fuerte que los días anteriores.Marxem cap a Portimao... L'aventura continuarà
Nos vamos hacia Portimao... La aventura continuará