AMB GANES DE COMPARTIR -- CON GANAS DE COMPARTIR

Hola, companys,

aquests últims anys la meva parella i jo hem viscut la nostra afició, el windsurf, d'una manera molt apassionada, el que ens ha portat a viure algunes experiències que ens agradaria compartir a partir d'ara i en el futur. Agraïr el suport que ens ofereix pel 2012 Quopiam, Sailsboard Girona i Simmer Sails amb el millor material. Gràcies a aquest suport podem seguir mantenint les nostres ganes de progressar en aquest esport tan apassionant. Desitgem compartir les experiències de cada viatge que fem o, senzillament, aquelles estones que passem amb els amics a les platges més properes de casa.

Esperem trobar-vos ben aviat per alguna platja!



Hola, compañeros,

Estos últimos años mi pareja y yo hemos vivido nuestra afición, el windsurf, de una manera muy apasionada, lo que nos ha llevado a vivir algunas experiencias que nos gustaría compartir a partir de ahora y en el futuro. Agradecer el apoyo que nos ofrece para el 2012 Qupiam,Sailsboard Girona y Simmer Sails con el mejor material. Gracias a este apoyo podremos seguir manteniendo nuestras ganas de progresar en este deporte tan apasionante. Deseamos compartir las experiencias de cada viaje que hacemos o, sencillamente, aquellos ratos que pasamos con los amigos en las playas más cercanas a casa.

Esperamos veros pronto en alguna playa!




JAUME I DARINA

JAUME I DARINA

MOMENTS...

domingo, 14 de febrero de 2010

SEGUIM NAVEGANT --- SEGUIMOS NAVEGANDO...

Com sempre, estem navegant tot el que es pot.
Como siempre, estamos navegando todo lo que se puede.

Aquest hivern està resultant especialment fred i plujós. Hem tingut alguns dies bons de vent i d'onades. Entre aquests recordo un dia a Sant Martí d'Empúries amb el José Maria i el Roger Galisteo, condicions d'onades i vent per la meva Icon 4.2. També hem tingut dies bons d'onades i vent a Pals, entre ells dos d'especialment bons. També hem navegat vàries vegades a Cabrera, Port de la Selva...
Este está siendo un invierno especialmente frío y lluvioso. Hemos cogido algunos días muy buenos de viento y olas. Entre estos recuerdo un día a Sant Martí d'Empúries con mi amigo José María, con condiciones de olas y viento para mi Icon 4.2. También hemos tenido días buenos de olas y viento en Pals, entre éstos, dos que fueron especialmente buenos. También hemos navegado varios días en Cabrera, Port De La Selva...



Aquesta última setmana hem tingut vent i onades, i molt, molt de fred:
Esta última semana hemos tenido viento y olas y mucho, mucho frío:


Del dimarts i del dijous podem deixar testimoni, ja que vam disfrutar de la presència de l'incansable i fantàstic fotògraf José Piñas (Ciber 99), a qui vull agarïr públicament cada una de les fotos que ens ha fet i que utilitzo per penjar al meu blog. Des d'aquí us convido a visitar la seva web, doncs val molt la pena.
Martes y jueves tuvimos la presencia del incansable y fantástico fotógrofo José Piñas (Ciber 99), a quien quiero agradecer públicamente cada una de las fotos que nos ha hecho y que utilizo para colgar en mi blog. Desde aquí os invito a que visiteis su web, pues vale mucho la pena.


Dimarts a Pals, però la sessió va ser curta, ja que el vent va parar. Tot i així, ens han quedat algunes fotos de record.
Martes en Pals, pero la sesión fue corta, ya que el viento dejo de soplar. Aún y así, nos quedaron algunas fotos de recuerdo.





Vam compartir navegada amb el Mateo, José Maria, Roger...
Compartimos navegada con Mateo, José Maria, Roger...



Icon 5.3 i Roberto Ricci 82l twin fin













Dimecres vam repetir Pals, al principi navegant amb la Icon 5.3 i la rrd twin fin 82l. Hi havia onades i estava francament divertit. Després d'un petit "paron", es va posar més fort, per vela 4.2, i així vam seguir disfrutant a tope. Aquest dia també estava l'Alex Mussolini, espectacular!!!
Miércoles repetimos Pals, al principio navegando con la Icon 5.3 y la rrd twin fin de 82l. Había olas y estaba francamente divertido. Después de un pequeño paron, se puso más fuerte, para vela de 4.2, y con ello seguimos disfrutando a tope. Este día también estaba Alex Mussolini, espectacular!!!


Dijous decidim de provar Riells (l'Escala) amb el Mateo. El fred era massa i el vent molt ratxejat. Aquest dia vaig optar per agafar prestada la NP 3.3 de la Darina, ja que encara no he anat a buscar la 3.7 MisionX. El Mateo va optar per la seva rrd 74l thruster i la Icon 4m.
Jueves decidimos probar Riells (l'Escala) con Mateo. El frío era demasiado y el viento muy racheado. Ese día opté por coger de prestado la NP 3.3 de Darina, ya que todavía no he ido a buscar la 3.7 mision X. Mateo optó por su rrd.74l thruster y la Icon 4m.















VIDEO RIELLS (L'ESCALA) 11 FEBRER

TEXT: Jaume Juncà
FOTOS: Ciber 99

2 comentarios:

  1. Hola Jaume, felicitats pel teu Bloc, el trobo molt maco, m'encanten els comentaris, de les fotos ja no dic res jajajajajaj, com debò m'he fet seguidor teu :-)

    salutacions Josep

    ResponderEliminar