AMB GANES DE COMPARTIR -- CON GANAS DE COMPARTIR

Hola, companys,

aquests últims anys la meva parella i jo hem viscut la nostra afició, el windsurf, d'una manera molt apassionada, el que ens ha portat a viure algunes experiències que ens agradaria compartir a partir d'ara i en el futur. Agraïr el suport que ens ofereix pel 2012 Quopiam, Sailsboard Girona i Simmer Sails amb el millor material. Gràcies a aquest suport podem seguir mantenint les nostres ganes de progressar en aquest esport tan apassionant. Desitgem compartir les experiències de cada viatge que fem o, senzillament, aquelles estones que passem amb els amics a les platges més properes de casa.

Esperem trobar-vos ben aviat per alguna platja!



Hola, compañeros,

Estos últimos años mi pareja y yo hemos vivido nuestra afición, el windsurf, de una manera muy apasionada, lo que nos ha llevado a vivir algunas experiencias que nos gustaría compartir a partir de ahora y en el futuro. Agradecer el apoyo que nos ofrece para el 2012 Qupiam,Sailsboard Girona y Simmer Sails con el mejor material. Gracias a este apoyo podremos seguir manteniendo nuestras ganas de progresar en este deporte tan apasionante. Deseamos compartir las experiencias de cada viaje que hacemos o, sencillamente, aquellos ratos que pasamos con los amigos en las playas más cercanas a casa.

Esperamos veros pronto en alguna playa!




JAUME I DARINA

JAUME I DARINA

MOMENTS...

jueves, 22 de abril de 2010

CABRERA AL LÍMIT DE VENT - CABRERA AL LÍMITE DE VIENTO







Encara no ens hem recuperat del viatge de Setmana Santa quan la previsió marca per Cabrera 11 nusos de nord est. Caldrà estar alerta, doncs a vegades aquest 11 nusos poden ser uns 17 o 18 de ratxa.
Aún no nos hemos recuperado del viaje de Semana Santa cuando la previsión marca para Cabrera 11 nudos de noreste. Hay que estar alerta porque a veces estos 11 nudos pueden llegar a ser unos 17 o 18 de racha.




Estic pendent del busca quan de sobte comença a marcar. Decideixo acostar-m'hi: el dia és plujos però el vent es comença a consolidar: alguna ratxa de 18 nusos i de tant en tant entra alguna onadeta.





Estoy pendiente del busca cuando de repente empieza a marcar. Decido acercarme hasta la playa. El día es lluvioso pero el viento se empieza a consolidar: alguna racha de 18 nudos y de vez en cuando entra alguna olita.





La sessió no dura gaire però la presència del súper fotògraf Ciber ens permet tenir testimoni d'aquest dia.

La sesión no dura demasiado pero la presencia del super fotógrafo Ciber nos permite tener testimonio de este día.


























Gràcies Josep(Ciber)!


Gracias, Josep (Ciber)!











No hay comentarios:

Publicar un comentario