AMB GANES DE COMPARTIR -- CON GANAS DE COMPARTIR

Hola, companys,

aquests últims anys la meva parella i jo hem viscut la nostra afició, el windsurf, d'una manera molt apassionada, el que ens ha portat a viure algunes experiències que ens agradaria compartir a partir d'ara i en el futur. Agraïr el suport que ens ofereix pel 2012 Quopiam, Sailsboard Girona i Simmer Sails amb el millor material. Gràcies a aquest suport podem seguir mantenint les nostres ganes de progressar en aquest esport tan apassionant. Desitgem compartir les experiències de cada viatge que fem o, senzillament, aquelles estones que passem amb els amics a les platges més properes de casa.

Esperem trobar-vos ben aviat per alguna platja!Hola, compañeros,

Estos últimos años mi pareja y yo hemos vivido nuestra afición, el windsurf, de una manera muy apasionada, lo que nos ha llevado a vivir algunas experiencias que nos gustaría compartir a partir de ahora y en el futuro. Agradecer el apoyo que nos ofrece para el 2012 Qupiam,Sailsboard Girona y Simmer Sails con el mejor material. Gracias a este apoyo podremos seguir manteniendo nuestras ganas de progresar en este deporte tan apasionante. Deseamos compartir las experiencias de cada viaje que hacemos o, sencillamente, aquellos ratos que pasamos con los amigos en las playas más cercanas a casa.

Esperamos veros pronto en alguna playa!
JAUME I DARINA

JAUME I DARINA

MOMENTS...

jueves, 22 de abril de 2010

PALS 8 ABRIL

Aquest any està costant que Pals funcioni, axí que si hi ha previsió, encara que no sigui massa bona, valdrà la pena acostar-s'hi.
Este año esta costando que Pals funcione, así que si hay previsión, aunque no sea muy buena,valdrá la pena acercarse.


Arribo a pals i el vent esta per 4.2, ratxejat amb poca onada, però suficient per saltar, així que montaré la meva icon 4.2 i de tabla, la rrd de 82l.

LLego a Pals y el viento esta para 4.2 racheado con poca ola, pero suficiente para saltar, asi que monto mi Icon 4.2 y de tabla, la rrd 82l.

Vaig ràpid a l'aigua, el vent es justet per 4.2. Com que no disposo de massa temps no canvio a 4.7 i em passo casi tota la sessió sense poder saltar com a mi m' agradaria. Finalment monto 4.7 i faig uns bordos i... el vent puja, així que, com que havia deixat la 4.2 montada, canvio un altre cop. Finalment puc apurar mitja hora anant perfecte de vela, un luxe! Ha estat una sessió divertida i ha valgut la pena la kilomatrada, yeeeaahhh!!!!
Voy rápido al agua, el viento está justito para 4.2. Como no dispongo de mucho tiempo no cambio a 4.7 y me paso casi toda la sesión sin poder saltar como a mi me gustaría. Finalmente monto 4.7 y hago unos bordos y... el viento sube, así que, como había dejado la 4.2 montada, vuelvo a cambiar. Finalmente puedo apurar media hora navegando perfecto de vela, un lujo! Ha estado una sesión divertida y ha valido la pena hacer tantos kilómetros, yeeeaahhh!!!!


Avui tambe tenim fotos del josep(ciber)impresionan,no us pardeu la seva web aqui teniu el link. Gràcies una vegada més!!!

CABRERA AL LÍMIT DE VENT - CABRERA AL LÍMITE DE VIENTOEncara no ens hem recuperat del viatge de Setmana Santa quan la previsió marca per Cabrera 11 nusos de nord est. Caldrà estar alerta, doncs a vegades aquest 11 nusos poden ser uns 17 o 18 de ratxa.
Aún no nos hemos recuperado del viaje de Semana Santa cuando la previsión marca para Cabrera 11 nudos de noreste. Hay que estar alerta porque a veces estos 11 nudos pueden llegar a ser unos 17 o 18 de racha.
Estic pendent del busca quan de sobte comença a marcar. Decideixo acostar-m'hi: el dia és plujos però el vent es comença a consolidar: alguna ratxa de 18 nusos i de tant en tant entra alguna onadeta.

Estoy pendiente del busca cuando de repente empieza a marcar. Decido acercarme hasta la playa. El día es lluvioso pero el viento se empieza a consolidar: alguna racha de 18 nudos y de vez en cuando entra alguna olita.

La sessió no dura gaire però la presència del súper fotògraf Ciber ens permet tenir testimoni d'aquest dia.

La sesión no dura demasiado pero la presencia del super fotógrafo Ciber nos permite tener testimonio de este día.


Gràcies Josep(Ciber)!


Gracias, Josep (Ciber)!lunes, 12 de abril de 2010

PER FI SETMANA SANTA... - POR FIN SEMANA SANTA...

Després de seguir navegant tot el que es pot i més per terres catalanes, per fi arriba Setmana Santa. Com ja va sent habitual els últims anys, es moment de buscar un lloc on poder disfrutar relaxadament del windsurf, dels amics, dels paissatges...en definitiva, desconnectar.
Después de seguir navegando todo lo que se puede y más por tierras catalanas, por fin llega Semana Santa. Como ya viene siendo habitual estos últimos años, es momento de buscar un sitio donde poder disfrutar relajadamente del windsurf, de los amigos, de los paisajes... en definitiva, desconectar.

Aquest cop ens decidim per Almeria, més concretament Almerimar, spot de Víctor Fernández, on es realitzarà el campeonat d'España d'onades i d'slalom. La previsió es bona per tres dies abans de la competició i decidim d'adelantar el viatge per tal de poder disfrutar de les condicions. Decidim marxar al vespre, així que carreguem la furgo i... cap a Almeria!
Esta vez nos decidimos por Almería, más concretamente Alemrimar, spot de Víctor Fernández, donde se realizará el campeonato de España de olas y de slalom. La previsión es buena para tres días antes de la competición y decidimos adelantar el viaje con tal de poder disfrutar de las condiciones. Decidimos salir por la noche, así que cargamos la furgo y... hacia Almería!

Arribem a Almerimar, on aniran arribant la famila Paré, el Màrius i la Espe i, més tard, se sumaran Marcus i Verena...
Llegamos a Almerimar, donde irán llegando la família Paré, Màrius y Espe y, más tarde, se sumarán Marcus y Verena...

1r DIA

A les fotos Jaume
El dia comença amb una sessió de freestyle amb vela de 4.7. Està divertit. Cap allà al migdia el vent i les onades van augmentan, fins que finalment acabem navegant amb 3.7 i 70l.
Estreno la meva vela Simmer MisionX. El dia dóna molt de sí i podem disfrutar de bon surf.

El día empieza con una sesión de freestyle con vela de 4.7. Está divertido. Hacia el mediodía el viento y las olas van aumentado, hasta que finalmente acabamos navegando con 3.7 y 70l. Estreno mi vela Simmer MisionX. El día da mucho de sí y podemos disfrutar de unas buenas surfeadas.

2n DIA

Al dia següent el vent segueix fort i les ondes encara hi són. Però abans anem a Culoperro a on la Darina, l'Espe i el Gerard decideixen de navegar.
Al día siguiente el viento y las olas siguen ahí. Pero antes nos acercamos hasta Culoperro, donde Darina, Espe y Gerard deciden navegar.

Darina
Espe

Cap allà el migdia tornem a Almerimar per disfrutar de la navegada acompanyat, un dia més, dels amics Màrius i Marcus. Un gran dia!!!
Hacia el mediodía volvemos a Almerimar para disfrutar de la navegada acompañado, un día más, de los amigos Màrius y Marcus

Jaume
JaumeJaume
JaumeMarkus
MàriusMarc Paré a los Genoveses

3r DIA

El tercer dia el vent desapareix. Encara estem de sort perquè a última hora podem fer una curta però divertida sessió d'slalom
Al tercer día desaparece el viento. Estamos de suerte porque a última hora podemos hacer una corta pero divertida sesión de slalom.

Jaume

Darina
L'autocaravana del mític Kabronsky

Durant els dos dies anteriors a la competició no tenim vent, però el bon ambient i humor persiteixen i fan l 'espera agradable. Fem acampada sobre la gespa, algún café, alguna tapa... i esperem.
Durante los dos días anteriores a la compteción no tenemos viento, pero el buen ambiente y humor persisten y hacen la espera agradable. Hacemos acampada en el césped, algún café, alguna tapa... y esperamos.
Marc Paré, primer de juniors
La competició comença i la previ finalment no és massa bona: el primer dia res de vent, el segon dia fa un vent justet que ens permetrà començar l' eslalom i fer dos quadres. Finalment guanya el frances Ludo Jossin; segon, Quim Rodés; tercer, Francisco Pérez. Jo quedo en sisena posició i, amb la poca experiència que tinc en aquesta disciplina, em dono per molt satisfet. També a destacar el paper del meu amic Marc Paré, d' onze anys, que va quedar primer en categoria júnior.

La competición empieza y la previ finalmente no es demasiado buena: el primer día nada de viento, el segundo día un viento justito nos permitirá empezar el slalom y hacer dos cuadros. Finalmente gana el frnacés Ludo Jossin; segundo, Quim Rodés; tercero, Francisco Pérez. Yo quedo en sexta posición y, con la poca experiencia que tengo en esta disciplina, me doy por muy satisfecho. A destacar también el papel de mi amigo Marc Paré, de once años, que quedó primero en la categoria junior.

Passen els dies i res de vent, però la previ marca un llevant fort pel dilluns, el dia de tornada. Això ens dóna esperances. Mentrestant, disfrutem d'estar amb els amics, dels sopars, d'anar de tapes, de descansar a la furgo... No cada dia es pot disfrutar d'aquest relax!
Pasan los días y no hay nada de viento, pero la previ marca un fuerte levante para lunes, el día de regreso. Esto nos da esperanzas. Mientrastanto, disfrutamos de los amigos, de las cenas, de ir de tapas, de descansar en la furgo... No cada día se puede disfrutar de este relax!


El diumenge per la tarda decidim marxar cap a Cabo de Gata i dormir a San José. Allà ens trobem amb tota la colla.
Ens despertem i, després d' un bon esmorzar al poble de San José, arribem a la platja de Los Genoveses. El paissatge és precios. El plan és navegar fins a les tres per després iniciar la tornada.
El domingo por la tarde decidimos ir a Cabo de Gata y dormir en San José. Allí nos encontramos con los amigos.
Nos despertamos y, tras un buen desayuno en el pueblo de San José, llegamos a la playa de Los Genoveses. El paisaje es precioso. El plan es navegar hasta las tres para después iniciar el regreso.
Monto 4.7 i la rrd 82l twin fin. De seguida començen a pujar el vent i les onades i acabem navegant amb 3.7 còmodament, surfejant i saltant sense parar... una bona despedida.
Monto 4.7 y la rrd 82l twin fin. En seguida suben el viento y las olas y acabamos navegando con 3.7 cómodamente, surfeando y saltando sin parar... una buena despedida.

Markus en los genoveses


Bé, s'han acabat les vacances i ens quedem amb bons records i bones sensacions: hem conegut a molta gent, hem menjat, hem begut, hem rigut... Hem disfrutat!!!
En fin, se han terminado las vacaciones y nos quedamos con buenos recuerdos y buenas sensaciones: hemos conocido a mucha gente, hemos comido, hemos bebido, nos hemos reído... Hemos disfrutado!

RESULTATS COMPETICIÓ