AMB GANES DE COMPARTIR -- CON GANAS DE COMPARTIR

Hola, companys,

aquests últims anys la meva parella i jo hem viscut la nostra afició, el windsurf, d'una manera molt apassionada, el que ens ha portat a viure algunes experiències que ens agradaria compartir a partir d'ara i en el futur. Agraïr el suport que ens ofereix pel 2012 Quopiam, Sailsboard Girona i Simmer Sails amb el millor material. Gràcies a aquest suport podem seguir mantenint les nostres ganes de progressar en aquest esport tan apassionant. Desitgem compartir les experiències de cada viatge que fem o, senzillament, aquelles estones que passem amb els amics a les platges més properes de casa.

Esperem trobar-vos ben aviat per alguna platja!Hola, compañeros,

Estos últimos años mi pareja y yo hemos vivido nuestra afición, el windsurf, de una manera muy apasionada, lo que nos ha llevado a vivir algunas experiencias que nos gustaría compartir a partir de ahora y en el futuro. Agradecer el apoyo que nos ofrece para el 2012 Qupiam,Sailsboard Girona y Simmer Sails con el mejor material. Gracias a este apoyo podremos seguir manteniendo nuestras ganas de progresar en este deporte tan apasionante. Deseamos compartir las experiencias de cada viaje que hacemos o, sencillamente, aquellos ratos que pasamos con los amigos en las playas más cercanas a casa.

Esperamos veros pronto en alguna playa!
JAUME I DARINA

JAUME I DARINA

MOMENTS...

domingo, 10 de junio de 2012

PRIMAVERA DEL 2012

561171_376931915660574_1333980465_n[1] 

Estrenant la 7.8m a Roses

Ens trobem ja a finals d’aquesta primavera i la veritat és que, pels que ens agarada disfutar del mar, és una època fantàstica: el  dia s’allarga, bona temperatura i de moment poca gent a la platja…

Estamos ya a finales de primavera y la verdad es que, para los que nos gusta disfrutar del mar, es una época fantástica: el día se alarga, buena temperatura y de momento hay poca gente en la playa…

Pel que portem de primavera recordo molts i molts dies navegats aquí al Maresme (Badalona ,Cabrera…). A més també d’alguns dies a Castelldefels i, com sempre, Nord de Catalunya i Sud de França.

bakloop 15-4-2012

Dia de tramuntana a Pals

Vaig assistir al Campionat d’Espanya a Almeria i Murcia, quedant setè en onades (quart en màsters) a Almeria. Un gran resultat!!! A Murcia vaig queda novè (quart en màsters) en Fresstyle. Tant a Almeria com a Murcia vaig participar també en Slalom, on la manca de material no em va permetre fer-ho millor. I és que fer un campeonat sense el material adequat és un patir… encara gràcies que vaig poder acabar les regates. Recordo algunes manegues en ratxes de mes de 30 nusos tant a Murcia com Almeria súper passat amb 7.8 i 135l… de bojos, jejej!!! 20è a Almeria 17è a Murcia d’Slalom.522944_425474020812073_100000484358841_1687324_627519477_n[1]

Espero poder comptar amb més material de cara  la temporada que ve i ser més competitiu.

De lo que llevamos de primavera recuerdo muchos y muchos días navegados aquí en el Maresme (Badalona,Cabrera), además de algunos días en Castelldefels y, como siempre, en el Norte de Catalunya i Sur de Francia.

 305513_417367874947969_699284600_n[1]

He asistido al campeonato de España en Almería y Murcia, quedando séptimo en olas (cuarto en máster) en Almería. Gran resultado!!! En Murcia quedé noveno (cuarto en máster) en Freestyle. Tanto en Murcia como en Almería competí también en Slalom, donde la falta de material no me permitió competir como me hubiese gustado.Y es que ir a una regata de Slalom sin el material adecuado es un sufrir... Recuerdo algunas mangas con mas de 30 nudos tanto en Almería como en Murcia, súper pasado con mi 7.8 y 135l. de tabla… de locos, jeje!!! 20º en Almería y 17º en Murcia de Slalom.

Espero, para la próxima temporada, poder contar con más material y así poder ser más competitivo.

També he participat en el campeonat de Catalunya  d’Slalom a Castelldefels quedant cinquè (quart en Master). Bon resultat!!!

También he participado en el campeonato de Catalunya de Slalom en Castelldesfels, quedando quinto (cuarto de másters). Buen resultado!!!

Ara fa quatre setmanes  em vaig donar un cop molt fort a les costelles navegant a França. Porto dies sense navegar i espero recuperar-me ben aviat per tonar a l’aigua amb més ganes que mai.

Ahora hace cuatro semanas me di un golpe muy fuerte en las costillas navegando en Francia. Llevo días sin navegar y espero recuperarme pronto para volver al agua con más ganas que nunca.

Aprofitant el temps, he repescat algunes imatges d’aquests últim hivern i les he ajuntat amb una mica de música. Espero que us  agradi!

Aprovechando el tiempo, he repescado algunas imágenes de este último invierno y las he juntado con un poco de música. Espero que os guste!

No hay comentarios:

Publicar un comentario