AMB GANES DE COMPARTIR -- CON GANAS DE COMPARTIR

Hola, companys,

aquests últims anys la meva parella i jo hem viscut la nostra afició, el windsurf, d'una manera molt apassionada, el que ens ha portat a viure algunes experiències que ens agradaria compartir a partir d'ara i en el futur. Agraïr el suport que ens ofereix pel 2012 Quopiam, Sailsboard Girona i Simmer Sails amb el millor material. Gràcies a aquest suport podem seguir mantenint les nostres ganes de progressar en aquest esport tan apassionant. Desitgem compartir les experiències de cada viatge que fem o, senzillament, aquelles estones que passem amb els amics a les platges més properes de casa.

Esperem trobar-vos ben aviat per alguna platja!Hola, compañeros,

Estos últimos años mi pareja y yo hemos vivido nuestra afición, el windsurf, de una manera muy apasionada, lo que nos ha llevado a vivir algunas experiencias que nos gustaría compartir a partir de ahora y en el futuro. Agradecer el apoyo que nos ofrece para el 2012 Qupiam,Sailsboard Girona y Simmer Sails con el mejor material. Gracias a este apoyo podremos seguir manteniendo nuestras ganas de progresar en este deporte tan apasionante. Deseamos compartir las experiencias de cada viaje que hacemos o, sencillamente, aquellos ratos que pasamos con los amigos en las playas más cercanas a casa.

Esperamos veros pronto en alguna playa!
JAUME I DARINA

JAUME I DARINA

MOMENTS...

martes, 1 de enero de 2013

Tardor del 2012 -- Otoño de 2012

tardo2 

Acabem la tardor i lluny queden les últimes sesions amb màniga curta.

Acabamos el otoño y lejos quedan las últimas sesiones con manga corta

De moment no hem tingut  massa fred, però tampoc masses dies d’onades.

De momento no hemos tenido mucho frío, pero tampoco ha habido mucha ola.

Sí que recordo un gran dia a Pals, a l’inici de la tardor, per 3.7 passat i bones onades. Va ser  fantàstic, recordo que aquell dia les onades trencaven ben endins i… ufff!!… Realment divertit!!

Sí recuerdo un gran día a principios de Otoño en Pals, con 3.7 pasado y buenas olas. Fue fantástico, recuerdo que las series rompían incluso adentro y… ¡¡ufff!!… ¡¡Realmente divertido!!

     

 tardo4tardo3

Després varen arribar les noves veles Simmer 2013. Aquest  any he agafat Black Tip en totes les mides menys en 3.7, que he agafat Icon. Van mot  bé i m’encanta el disseny.

Después llegaron las  nuevas velas 2013. Este año he elegido las Black Tip en todas las medidas menos la 3.7, que es Icon. Van muy bien y me encantan los diseños.

tardo1

I com sempre que no hi ha onades… seguint amb el freestyle .

Y como siempre que no hay olas… seguimos con el freestyle.

tardor 2012

En fi, avia’m com va l’hivern i si podem disfrutar  de bones sesions.

En fin,a ver como va el invierno y si podemos disfrutar de buenas sesiones.

shoved

I com sempre: Josep, mil gràcies per les fotos!

Y como siempre: Josep, mil gracias por las fotos!

No hay comentarios:

Publicar un comentario